Valby Station Cykler

Tel: 32 11 90 90 - Mob: 31 15 51 36

Din indkøbskurv er tom!

Cykelhjelm


Vis:
Sorter after:
Hjelm Gamer Camouflage

Når ungerne er blevet for store til drager og feer, er Gamer lige sagen. Gamer fås i et væld af seje farver og mønstre og beskytter hovedet godt, hvis det går galt.

429,-

Buddy Gul Sol

Hjelm MET Buddy Gul Sol str. (46-53) (52-57)

350,-

MET Buddy Pink Sommerfugle

Buddy og Super Buddy er en klassisk børnehjelm. Hjelmen har minimalistisk grafik og altid med klare og flotte farver. Hjelmen har en nem nakkejustering og har 6 store ventiliationskanaler. I de to forreste huller er der insektnet. Hjelmen vejer 220 gram.

350,-

METCertified

Hjelm MET Falco rød/hvid

449,-

Met Super Buddy rød

MET Super Buddy Str. 52-57 cm Rød/Hvid motiv

349,-

Hjelm Gamer Camouflage blomster

Når ungerne er blevet for store til drager og feer, er Gamer lige sagen. Gamer fås i et væld af seje farver, der passer perfekt til dem med masser af fart på.

449,-

Bell Segment

Denne Bell Segment Junior hjelm er en del af Bells Paul Frank kollektion. Hjelmen har de klassiske Paul Frank figurer, der altid spreder smil og godt humør på vejen. Segment hjelmen er især ideel til BMX-ryttere og skatere, men kan samtidigt også sagtens anvendes til eksempeltvis almindelig cykling, løbehjul og rulleskøjter

499,-

Bell Fraction

Denne Bell Fraction Junior hjelm er en del af Bells Paul Frank kollektion. Hjelmen har de klassiske Paul Frank figurer, der altid spreder smil og godt humør på vejen. Segment hjelmen er især ideel til BMX-ryttere og skatere, men kan samtidigt også sagtens anvendes til eksempeltvis almindelig cykling, løbehjul og rulleskøjter

499,-