Valby Station Cykler

Tel: 32 11 90 90 - Mob: 31 15 51 36

Din indkøbskurv er tom!

ELCYKLER


Vis:
Sorter after:
Comfort 24V

E-Fly Comfort er til dig, der ikke behøver alverdens ekstraudstyr. Her får du en robust el-cykel med 7 gear, godkendt lås, kraftig bagagebærer, justerbar sadelhøjde, fodbremse og V-bremse, ergonomiske håndtag samt fastmonteret for- og baglygte. Displayet er brugervenligt og kan betjenes med begge hænder på styret. E-Fly Comfort er udstyret med et 24V 11AH Lithium-ion-batteri med energi til 50 kilometers kørsel – afhængigt af hvor meget du selv træder i pedalerne. Cyklen er forberedt til montering af fast frontkurv. Rækkevidden er op til 50 km.

10,999,-

Comfort 24V

E-Fly Comfort er til dig, der ikke behøver alverdens ekstraudstyr. Her får du en robust og enkel el-cykel med 7 gear, godkendt lås, kraftig bagagebærer, justerbar sadelhøjde, fodbremse og V-bremse, ergonomiske håndtag samt fastmonteret for- og baglygte. Displayet er brugervenligt og kan betjenes med begge hænder på styret. E-Fly Comfort er udstyret med et 24V 11 AH Lithium-ion-batteri med energi til 50 kilometers kørsel – afhængigt af hvor meget du selv træder i pedalerne.

10,999,-

Deluxe 36V, 7 forskellige farver

E-Fly Deluxe 36V har udstyret i orden. Den har et 36V 8,8 AH Lithium-ion-batteri med energi til 75 kilometers kørsel – afhængigt af, hvor meget du selv træder i pedalerne. Endvidere får du fuld affjedring i sadelpind, hellukket kædeskærm, automatisk lys for og bag, kurv* og et smart kontrolpanel med 3 indstillinger. De 5 taster har indlagt lys, så du nemt kan styre alle funktioner – også i mørke. Som noget unikt fås den grå model i hele tre forskellige stelstørrelser: 47, 50 og 53 cm. *Den sorte model er uden kurv, men til gengæld med affjedring i forgaflen. Cyklen har en rækkevidde på op til 75 km

14,999,-